Introductie Shareflex SharePoint Online

Shareflex is een platform gemaakt door Portal Systems dat Microsoft 365 en SharePoint Online uitbreidt met de mogelijkheid om bedrijfsoplossingen te leveren met een uitzonderlijk rijke, snelle en hoogwaardige gebruikerservaring.
Lialis levert kant-en-klare moderne Document Management Systeem (DMS) en Enterprise Content Management applicaties voor SharePoint Online, gebaseerd op Shareflex.
Shareflex applicaties zijn naadloos geïntegreerd met SharePoint en zijn toegankelijk via de webbrowser van uw computer.
Lialis biedt ook responsieve Power Canvas-apps die een alleen-lezen weergave bieden van de gegevens van een Shareflex applicatie.

Hoe wordt een Shareflex applicatie afgeleverd in de webbrowser van de eindgebruiker?

Shareflex brengt informatie uit verschillende SharePoint lijsten en bibliotheken samen. Een vereenvoudigde technische uitleg wordt weergegeven in het onderstaande diagram.

Interpreteer het bovenstaande schema van links naar rechts

De eindgebruiker logt in op de SharePoint Online-site van het bedrijf, waar het startscherm van de Shareflex-applicatie zich bevindt.
  • Alle Shareflex-bronnen (meestal JavaScript-bestanden) worden opgeslagen op een speciale Shareflex-site binnen de eigen tenant van het bedrijf.
  • De webbrowser van de eindgebruiker voert de relevante Shareflex JavaScript-bestanden uit, om een ​​mooie interface te bieden en te communiceren met de SharePoint REST-service.
  • De SharePoint REST-service haalt informatie op uit SharePoint-lijsten en -bibliotheken die zijn opgeslagen op SharePoint Online-site(s) en geeft deze informatie terug aan de Shareflex-app, waar deze vervolgens wordt gecombineerd en weergegeven op het scherm van de eindgebruiker.

De Shareflex JavaScript-programma’s, uitgevoerd in de internetbrowser, geven de gebruikersinterface volledig vorm.

Voordelen van Shareflex

  • Uitzonderlijke gebruikersinterface ontworpen door Portal Systems.

  • Toegang tot kant-en-klare documentgerichte applicaties.

  • Volledig gebruik van de krachtige SharePoint Online-gegevensopslagmogelijkheden.

    Raadpleeg dit bericht voor een uitgebreide vergelijking van Shareflex met alternatieve platforms zoals Power.

Shareflex besturingselementen SharePoint Online
Gebruik het scrollwieltje van je muis om door de demo op deze pagina te navigeren!

Creëer een hoogwaardige gebruikerservaring (UX) met een formulier met tabbladen in SharePoint Online

Ervaar de voortreffelijkheid van een formulierpresentatie met tabbladen met een hoogwaardige gebruikersinterface en -ervaring: snel, soepel en zeer aantrekkelijk voor eindgebruikers.