Shareflex besturingselementen SharePoint Online

Alle SharePoint Online Shareflex-besturingselementen op deze pagina zijn ontwikkeld door Portal Systems en werken samen met eenvoudige SharePoint Online-lijsten en -bibliotheken. Ze vereenvoudigen het werk van ontwikkelaars door hen in staat te stellen deze besturingselementen met slechts een paar klikken aan de app toe te voegen.

Shareflex SharePoint-applicaties bieden een uitzonderlijke hoogwaardige gebruikerservaring voor (kritische) bedrijfsapplicaties.

Shareflex besturingselementen SharePoint Online

Gebruik het scrollwieltje van je muis om door de demo op deze pagina te navigeren!

Schakel linksnavigatie in om het formulierscherm uit te vouwen

In de linkerbovenhoek worden twee kleine naar rechts wijzende pijlen (>>) weergegeven. Wanneer de gebruiker de muis erover beweegt, verschijnt het linkernavigatiemenu. Hiermee kun je snel terug navigeren naar bijvoorbeeld het startscherm van de app. Met deze opstelling kunnen apps het hele scherm gebruiken.

Verbetering van SharePoint Online-lijstfiltering met meerdere zoekinvoervelden.

De gebruiker heeft de flexibiliteit om meerdere zoekvelden te gebruiken met verschillende zoekcriteria, zoals status, partner of contracttype. Hiermee kunnen gegevens nauwkeurig gevonden worden in de SharePoint-lijst.

Creëer een hoogwaardige gebruikerservaring (UX) met een formulier met tabbladen in SharePoint Online

Ervaar de voortreffelijkheid van een formulierpresentatie met tabbladen met een hoogwaardige gebruikersinterface en -ervaring: snel, soepel en zeer aantrekkelijk voor eindgebruikers.

Rich-text-veldbeheer - toon het lint alleen wanneer het veld door de gebruiker wordt gebruikt

Merk op dat het lint alleen in de bewerkingsmodus wordt weergegeven wanneer de gebruiker het veld gebruikt; anders is het lint verborgen.

Versiegeschiedenisbeheer van SharePoint-lijstitems voor het herstellen en bekijken van oudere versies.

Een uitzonderlijk aantrekkelijk en goed ontworpen presentatie van de versiegeschiedenis van SharePoint-lijstitems. Voor alle velden in het formulier worden de wijzigingen getoond in deze log. Gebruikers kunnen elke versie bekijken en ervoor kiezen om een ​​specifieke versie rechtstreeks vanuit het geopende formulier op hun scherm te herstellen.

Exporteer de versiegeschiedenis naar CSV, Excel, XML en meer.

Het versiegeschiedenis logboek kan eenvoudig naar bijvoorbeeld Excel worden geëxporteerd.

Gebruik versiegeschiedenisfilters om uw zoekopdracht te verfijnen.

Gebruikmakened van filters in het SharePoint Online-itemgeschiedenis logboek om exemplaren te identificeren waarvoor de waarde va een specifiek veld van A in B is gewijzigd.

Het weergeven van gerelateerde functionele records op lager geplaatste tabbladen voor een primair record

Gerelateerde functierecords met verschillende formulieren zijn geordend onder meerdere tabbladen in het middenondergedeelte van het formulier. Hier kunnen gebruikers nieuwe records bekijken, bewerken, verwijderen, filteren en maken. De functionaliteit van de versiegeschiedenis blijft consistent.

Geavanceerd document- (bestands)beheer met slepen en neerzetten, bestandsvoorbeelden, versiegeschiedenis en metagegevens.

Documenten en bestanden zijn essentieel voor zakelijke toepassingen. Ontdek de geavanceerde SharePoint Online-bibliotheekbeheer met functies zoals bestandsvoorbeelden, versielogboeken en de mogelijkheid om oudere versies te herstellen of te downloaden.

SharePoint Online-lijstoptie om een ​​record in het rechterdeelvenster weer te geven en te bewerken.

Met dit besturingselement kunnen gebruikers eenvoudig SharePoint Online-lijstitems in het rechterdeelvenster bekijken. Wanneer u op het penpictogram klikt, wordt het lijstitem geopend in een strakke overlay in de bewerkingsmodus. Als u het item sluit, keert de gebruiker terug naar de lijst op volledig scherm.

Verschillende SharePoint online weergavemodi: lijst, compacte lijst, galerij.

Met dit SharePoint Online-weergavebesturingselement kunnen gebruikers schakelen tussen verschillende presentatiemodi voor lijstitems.

Bewaar SharePoint Online-lijstweergaveselecties met een gepersonaliseerde link op de startpagina.

In grote lijsten willen gebruikers hun SharePoint Online-recordfilters opslaan voor toekomstig gebruik, waardoor ze tijd besparen omdat ze de filters de volgende dag niet opnieuw hoeven in te stellen. De weergavefilterinstellingen worden opgeslagen op de startpagina van de applicatie, zoals gedemonstreerd in deze demo.